آیا مدارس مشهد فردا سه شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) تعطیل شد؟ یلدای خونین | قتل خاله و شوهرخاله در شب یلدا فوت ۲۴ بیمار در کشور به علت نبودِ داروی هموفیلی ۹۸۵۲ نفر در آزمون وکالت امسال کانون وکلای دادگستری قبول شدند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، از ابتلا به بیماری‌های ویروسی و تنفسی پیشگیری کنید رئیس کل نظام پرستاری کشور: خدمات پرستاری در منزل تحت پوشش بیمه قرار بگیرد سامانه‌های بیماریابی علیه تب‌دنگی در کرمان فعال است برداشتن تخمدان احتمال آلزایمر را در زنان افزایش می‌دهد تخلف محرز در یکی از مدارس مشهد | نظافت اجباری مدرسه توسط ولی دانش‌آموز تصادف اتوبوس با تانکر حامل سوخت، جان ۹ نفر را در زاهدان گرفت (۳ دی ۱۴۰۳) سقط عمدی جنین سبب نارسایی دهانه رحم می‌شود افزایش تولید شیرخشک رژیمی برای کودکان زیر ۲ سال توصیه‌هایی به بیماران کلیوی ناشی از دیابت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳ دی ۱۴۰۳) | صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های بزرگ و صنعتی مشهد، سکونتگاه یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین | ۸۵ درصد اراضی بازآفرینی مشهد، موقوفه هستند + فیلم کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: خدمت به مجاوران باید تشکیلاتی و مستمر باشد قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد مقابل کلانتری + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر
سرخط خبرها

 اسپری‌های استروئیدی بینی خطر ابتلا به کرونا شدید را کاهش می‌دهند

  • کد خبر: ۸۶۶۹۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۷
 اسپری‌های استروئیدی بینی خطر ابتلا به کرونا شدید را کاهش می‌دهند
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد، بیمارانی که از اسپری‌های استروئیدی بینی برای آلرژی یا آسم استفاده می‌کنند، در معرض خطر کمتری برای ابتلا به کووید-۱۹ شدید قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از روزنامه دیلی میل، محققان «کلینیک کلیولند» در آمریکا در این مطالعه داده‌های بیماران مبتلا به کووید را در سیستم مراقبت‌های بهداشتی تجزیه و تحلیل کردند و نتای آن در زمینه افرادی که از یک اسپری استروئیدی بینی استفاده کردند و افرادی که از این اسپری استفاده نکرده بودند، مقایسه کردند.

نتایج این مطالعه نشان داد، بیمارانی که از اسپر‌های استروئیدی بینی استفاده می‌کردند ۲۲ درصد کمتر احتمال داشت که به دلیل ابتلا به کووید شدید در بیمارستان بستری شوند. آن‌ها همچنین ۲۳ درصد کمتر به مراقبت‌های ویژه نیاز داشتند و ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از ویروس بودند.

این تحقیق بینشی را در مورد این موضوع ارائه می‌دهد که چگونه گیرنده‌های پروتئینی در بینی می‌توانند با شدت این بیماری درگیر باشد و نشان می‌دهد که اسپری‌های بینی ممکن است یک درمان بالقوه برای کووید باشند.

یکی از محققین ارشد این مطالعه گفت: این تحقیق اهمیت نقش بینی را در عفونت کووید نشان می‌دهد.

در مطالعه کووید در یک سال و نیم گذشته، بسیاری از محققان متوجه شده اند که یک گیرنده پروتئینی به نام ACE ۲ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این گیرنده بر روی سلول‌های مختلف بدن انسان، از داخل بینی تا اعماق دستگاه گوارش، یافت می‌شود. هنگامی که کروناویروس با گیرنده ACE ۲ روبرو می‌شود، به این قطعه پروتئین متصل می‌شود - و از گیرنده برای ورود به سلول استفاده می‌کند.

برخی از مطالعات نشان داده اند که گیرنده‌های ACE ۲ در بینی به ویژه در تسهیل سفر ویروس کرونا به سایر قسمت‌های بدن بسیار مهم هستند. هنگامی که یک بیمار مبتلا به کووید، از فعالیت گیرنده ACE ۲ بیشتری در بینی خود برخوردار باشد، این موضوع می‌تواند منجر به افزایش شدت کووید شود.

دکتر «رونالد اشتراوس»، متخصص آلرژی و ایمونولوژیست در کلیولند در آمریکا، متوجه این ارتباط شد. وی به این موضوع فکر می‌کرد که آیا دارو‌های استروئیدی که فعالیت ACE ۲ را در بینی سرکوب می‌کنند می‌توانند به محافظت از بیماران در برابر کووید شدید کمک کنند.

دارو‌های استروئید برای تسکین آلرژی، آسم و سایر بیماری‌های بینی در بینی اسپری می‌شوند. اشتراوس برای آزمایش فرضیه خود، مطالعه‌ای را با محققان «کلینیک کلیولند» که یک مرکز پزشکی دانشگاهی در کلیولند واقع در ایالت اوهایو است، راه اندازی کرد.

این مطالعه شامل ۷۲ هزار بیماری بود که آزمایش کووید-۱۹ آن‌ها در فاصله زمانی میان ماه‌های آوریل ۲۰۲۰ و مارس ۲۰۲۱، مثبت شده بود. از این بیماران، حدود ده هزار نفر قبل از ابتلا به کووید، یک اسپری استروئیدی بینی داشتند.

محققان بر اساس سن، جنس، نژاد، قومیت و چند بیماری پزشکی که باعث افزایش خطر ابتلا به کووید می‌شود، بیمارانی را که از اسپری بینی استفاده می‌کردند، با افرادی که از این اسپری استفاده نمی‌کردند، مقایسه کردند.

محققان خاطرنشان کردند، بیمارانی که از اسپری‌های استروئیدی بینی استفاده می‌کردند، بیشتر به بیماری کووید مبتلا بودند، اما میزان بستری شدن آن‌ها در بیمارستان و در بخش مراقبت‌های ویژه کمتر بود و همچنین میزان مرگ و میر این افراد بر اثر ابتلا به کرونا کمتر بود که این موارد نشان می‌دهد که خطر ابتلا به کووید شدید در مصرف کنندگان اسپر‌های استروئیدی کمتر است.

بر اساس نتایج این مطالعه، مصرف کنندگان اسپری بینی ۲۳ درصد کمتر در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شدند و ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از کووید در طول اقامت خود در بیمارستان قرار داشتند.

این یافته‌ها تایید کننده فرضیه اشتراوس هستند که اسپری‌های استروئیدی بینی می‌توانند فعالیت گیرنده ACE ۲ را در بینی بیماران مسدود کنند و از رسیدن ویروس کرونا به بدن جلوگیری کنند.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->